Katern

‘Nieuwegeiner’ Michel Vorm ‘zeker niet terug naar FC Utrecht’

John van den Brom laat er geen enkel  misverstand over bestaan.  Nieuwegeiner Michel Vorm kan een terugkeer naar FC Utrecht vergeten. ,,Zijn terugkeer is absoluut uitgesloten, we hebben momenteel geen behoefte aan nog een keeper. De club heeft momenteel twee goede doelverdedigers in huis, ik zou niet weten waarom we Vorm alsnog zouden moeten halen,’’ zo deelde de trainer van FC Utrecht mee in de aanloop naar het oefenduel tegen AZ.

Michel Vorm, geboren op 20 oktober 1983 in IJsselstein en daarna woonachtig in Nieuwegein, keepte vijftien keer in het Nederlands elftal. Zijn laatste club was Tottenham Hotspur, is momenteel zonder club en speelde liefst 159 wedstrijden in de kleuren van FC Utrecht. Hij vertelde onlangs ‘graag terug te keren naar zijn oude club en kan de talentvolle doelmannen bij die club wat extra’s bijbrengen.’ Dat lijkt dus niet te gaan gebeuren.

De wedstrijd van zaterdag tussen FC Utrecht en AZ kent een opmerkelijke primeur. Voor het eerst zal gebruik  gemaakt worden met camera’s ter hoogte van het strafschopgebied waarvan de VAR in het nieuwe seizoen profijt hoopt te trekken. Mocht  een arbiter nadrukkelijk in de fout gaan, zal hij via dit nieuwe medium gecorrigeerd gaan worden door de video-scheidsrechters. Tot nu waren slechts in drie stadions dergelijke camera’s geïnstalleerd, nu zal ze in de hele eredivisie in het nieuwe seizoen benut gaan worden.

 

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren