Katern

Komt Michel Vorm naar FC Utrecht?

Michel Vorm beleefde dit weekend zijn laatste wedstrijd als speler van het Engelse Tottenham Hotspur. De voormalige doelman van FC Utrecht is transfervrij.

Met de Nieuwegeinse sluitpost op de tribune eindigde het duel met Crystal Palace afgelopen zondag in een gelijkspel: 1-1. Het contract van de Nieuwegeiner bij de club uit London liep af en uit berichten op social media is op te maken dat Michel Vorm daadwerkelijk vertrekt. Onder andere Erik Lamela, Toby Alderweireld en Son Heung-min zwaaiden hem via Instagram figuurlijk uit. Ook heeft Tottenham een dankvideo op Youtube geplaatst voor de Nederlandse keeper.

Waar Vorm nu naar toe gaat is nog niet bekend. Een terugkeer naar FC Utrecht zou een mogelijkheid zijn voor de 36-jarige doelman. In het verleden is hier al eerder over gesproken. Komt Michel vorm naar FC Utrecht? Het is wel een trend, zo is Arjen Robben teruggekeerd naar zijn eerste club FC Groningen en staat Wesley Sneijder te popelen om te gaan spelen bij de club waar hij begon met voetballen. Maar of dat DSHC of FC Utrecht wordt moeten we afwachten.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren