Katern

Nieuwegein heeft zijn negende geteste Coronabesmetting

Het Coronavirus (COVID-19) houdt de wereld in zijn greep. Tot in ieder geval 6 april ligt het dagelijks leven in Nieuwegein en de rest van het land bijna plat.

Er zijn 52 nieuwe besmettingen van het Coronavirus vastgesteld in de provincie Utrecht. De besmette personen komen uit de gemeenten Amersfoort, Bunnik, De Bilt, Houten, IJsselstein, Leusden, Lopik, Nieuwegein, Oudewater, Soest, Utrecht, Utrechtse Heuvelrug, Vijfheerenlanden, Wijk bij Duurstede, Woerden en Zeist. Drie patiënten zijn in de provincie Utrecht overleden. Nieuwegein kent nu negen geregistreerde Coronapatiënten.

De patiënten in het St. Antonius Ziekenhuis zijn niet meegeteld. In het St. Antonius zijn 20 patiënten met het Coronavirus opgenomen, waarvan 10 op de Intensive Care. Deze patiënten liggen allemaal in isolatie en worden behandeld volgens een speciaal protocol.

In heel Nederland zijn er sinds gisteren 637 mensen positief getest. Daarmee komt het totaal aantal positief geteste mensen op 3.631. Onder hen zijn 836 mensen die in het ziekenhuis opgenomen zijn (geweest). Dertig patiënten zijn sinds de vorige update overleden aan COVID-19. Er zijn in totaal 136 mensen overleden aan de ziekte. De meeste overleden mensen zijn tussen de 80 en 84 jaar oud. De jongst overleden persoon is 63 jaar.

Hornbach sluit morgen en past openingstijden aan
De Hornbach in Nieuwegein sluit, net zoals alle andere vestigingen, zondag 22 maart aanstaande éénmalig, om de druk op hun medewerkers en de vestiging te verkleinen. Vanaf maandag heeft de bouwmarkt andere openingstijden.

Doordeweeks is de winkel in Nieuwegein van 07.00 uur tot 18.00 uur open, zaterdag van 08.00 uur tot 18.00 uur en zondag van 12.00 uur tot 17.00 uur. De Hornbach blijft een streng deurbeleid handhaven.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren