Nieuwe disco ‘The Glow’ voor 12/15 jarigen in Nieuwegein

Iedere derde vrijdag van de maand vindt er in de grote zaal van de Partner en The Pit een disco plaats voor de jeugd van 12 tot en met 15 jaar. De organisatie vond het hoog tijd voor een disco. De jongeren organiseren de disco zelf!

Zes leerlingen van het Anna van Rijn College, Oosterlicht College en het Cals College maken er hun maatschappelijke stage (MaS) van. Zij kozen de naam ‘The Glow’, de muziek en de planning van de disco. Ook bepaalden de leerlingen de entreeprijs en de prijs van muntjes, want ‘The Glow’ moet betaalbaar blijven. Op vrijdag 17 november zullen de leerlingen de inrichting van de grote zaal, de bardienst en de muntverkoop doen. Allemaal voor de eerste keer.

De MaSsers vinden het belangrijk dat het ontspannen, veilig en gezellig is. Daarom zijn er ook huisregels opgesteld. Deze regels zullen worden gehandhaafd. Onder begeleiding van The Pit is één van de MaSsers junior-avondverantwoordelijke.

Vrijdag 17 november vindt de eerste disco plaats. De deur gaat open om 20.00 uur. De entree is € 5,- en muntjes zijn € 1,- per stuk. Voor de early birds: ben je binnen vóór 21.00 uur, dan krijg je één muntje gratis! De Partner en The Pit is gevestigd aan de Nedereindseweg 401 in Batau Noord/Zuid. De disco duurt tot 23.30 uur.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk