Nieuwe aandacht voor voortvluchtige Gerel Palm levert zeven tips op

De Rotterdamse politie heeft zeven tips gekregen over Gerel Palm. Palm wordt onder meer gezocht, omdat hij gezien wordt als schutter bij liquidaties in opdracht van de vermeende topcrimineel Ridouan T.

Palm zou onder meer betrokken zijn geweest bij de moord op Ronald Bakker, eigenaar van een Spyshop in Nieuwegein. Bakker werd in 2015 bij zijn woning in Huizen doodgeschoten. Ook wordt hij verdacht van een dubbele poging tot liquidatie in 2016 in Noordeloos. Palm staat sinds 2017 op de Nationale Opsporingslijst en zat enige tijd vast in Suriname. Daar wist hij te ontsnappen door een bewaker te bedreigen met een vuurwapen.

De politie maakte gisteravond in Opsporing Verzocht bekend dat er een fors geldbedrag klaar ligt voor de gouden tip die leidt naar de verblijfplaats van Gerel Palm. Het Openbaar Ministerie heeft de beloning verhoogd van 15.000 naar 30.000 euro.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren