Nieuw bestuur De Kom

Het bestuur van De Kom Theater en Kunstencentrum heeft afgelopen vrijdag, 13 januari 2012 een nieuw bestuur benoemd, bestaande uit dhr. H. Bosch, mevrouw A.M. Feenstra en dhr. A. Höppener. Hiermee is een einde gekomen aan het bestuurlijk vacuüm nadat het bestuur te kennen had gegeven zijn werkzaamheden te willen beëindigen vanwege verschillen van inzicht over de toekomst van De Kom.

Het college van B&W spreekt zijn grote waardering uit voor het werk dat het bestuur de afgelopen tijd voor De Kom en daarmee voor Nieuwegein heeft verricht. Met het aantreden van het nieuwe bestuur is de bestuurlijke continuïteit in deze voor De Kom zo belangrijke fase naar de opening van het nieuwe theater gewaarborgd.

Mevrouw A.M. Feenstra en dhr. A. Höppener zijn woonachtig in Nieuwegein. De heer Bosch woont in Utrecht en heeft in de periode van 1981 tot 1994 in Nieuwegein gewoond. De heer Bosch zal als voorzitter fungeren. Bosch kwam eind verleden jaar in opspraak omdat hij vlak voor de verkiezingen zonder medeweten van de Utrechtse gemeenteraad tonnen euro’s aan subsidie gaf aan allochtone projecten in Kanaleneiland en andere krachtwijken. Nadat hij hierover onder vuur kwam te liggen stapte de PvdA-er op als wethouder om, zoals Bosch zegt: ‘ruimte te maken voor de invulling van een nieuwe levensfase.’

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk