Muzikale optocht naar de nieuwe De Kom

Op 14 september aanstaande opent De Kom, stadstheater en kunstencentrum officieel zijn deuren. Tijdens de openingsweek, die van 8 tot en met 15 september plaatsvindt, laat De Kom op feestelijke wijze van zich zien en horen.

De week gaat 8 september knallend van start met een muzikale optocht onder leiding van Willem van Baarsen van de Wereldband. Schoolklassen, cursisten van het kunstencentrum en leden van Nieuwegeinse verenigingen spelen en zingen een door Willem van Baarsen gecomponeerd optochtlied. Deze muzikale parade begint om 10.45 uur bij De oude Kom en gaat via Cityplaza naar De nieuwe Kom. Iedereen is welkom om mee te lopen, spelen en zingen in de optocht. Deelnemers verzamelen om half 11 bij De oude Kom. Zie voor meer informatie, de bladmuziek en de tekst van het lied op de website van De Kom.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren