Katern

MS, en Medicinale cannabis als medicatie

Op woensdag 31 januari aanstaande van 19.30 uur tot 21.30 uur houdt het MS Fonds een informatie avond over het gebruik van medicinale Cannabis. Tijdens deze avond kunnen bezoekers en geïnteresseerden alles te weten komen over het gebruik er van. Deskundigen van het WIC (Wetenschappelijk Instituut Cannabis) zijn die avond aanwezig.

Om de kennis over medicinale cannabis en het gebruik ervan te vergroten organiseert het Nationaal MS Fonds in samenwerking met WIC een voorlichting. De ervaringsdeskundigen en onderzoekers van WIC weten alles over het gebruik, de samenstelling van de plant en hoe het gekweekt wordt. Er zijn vervolgens verschillende toedieningsvormen waar zij alles over kunnen vertellen, ook de risico’s en effecten worden in kaart gebracht. Verzamel van te voren al je vragen, want zij zorgen ervoor dat al je vragen beantwoordt worden.

De informatieavond vindt plaats in Buurtplein Zuid aan de Ratelaar 37. Dit is nabij winkelcentrum Hoogzandveld. Aanmelden voor de supportgroep kan via: info@nationaalmsfonds.nl of bel (010) 591 98 39.

One thought on “MS, en Medicinale cannabis als medicatie

  1. A. De Heus

    Is het alleen voor MS patiënten bedoeld?

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren