Meld nu aan voor derde traject van Geyn Wijst de Weg

Het is tot 29 maart mogelijk om jongeren aan te melden voor het derde coaching traject van Geyn Wijst de Weg. Geyn Wijst de Weg is voor jongeren van 16 tot en met 27 jaar die wonen in Nieuwegein en die ingeschreven staan op een MBO opleiding in Nieuwegein. Het is een drie maanden durend traject voor studenten die meer begeleiding nodig hebben, dan dat school ze kan bieden.

Op de rit
Geyn Wijst de Weg is een initiatief van Geynwijs. Het is bedoeld voor studenten die wonen in Nieuwegein en regio Lekstroom en ingeschreven staan op een MBO opleiding. Het gaat om een drie maanden durend traject voor studenten die meer begeleiding nodig hebben, dan wat de school ze kan bieden. De deelnemende jongeren hebben veelal een hoog verzuim op school, een onveilige thuissituatie en psychosociale problematiek. Coach Christel Sandbergen leert de student zijn of haar leven zo op de rit te krijgen dat onderwijs weer volledig mogelijk is. Geyn Wijst de Weg wordt ondersteund door de gemeente Nieuwegein.

Derde ronde start op 29 maart
Geyn Wijst de Weg is voor jongeren van 16 tot en met 27 woonachtig in Nieuwegein die ingeschreven staan op een MBO opleiding in Nieuwegein. 29 maart start de derde ronde van Geyn Wijst de Weg. Neem voor aanmeldingen of voor meer informatie contact op met coach Christel Sandbergen via mail: c.sandbergen@nieuwegein.nl.

Begin maart dit jaar kregen vijf leerlingen van het ROC Midden Nederland uit handen van wethouder Jan Kuiper een certificaat uitgereikt omdat ze het coaching-traject Geyn Wijst de Weg succesvol hebben afgerond.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren