Katern

Gaaf Straattennis evenement op het Merweplein!

Zaterdag 10  juni aanstaande organiseren de tennisverenigingen Rijnhuyse en Vreeswijk in samenwerking met SportID Nieuwegein een gaaf straattennis evenement. Dit gezellige tennisfeestje zal plaatsvinden op het plein voor Sport- en evenementencomplex Merwestein waar drie tennisvelden worden uitgezet. Hans Adriani, wethouder van o.a. sport in Nieuwegein, zal om 11.45 uur het evenement openen.

Met het spelen van tenniswedstrijdjes en het doen van behendigheidsspelletjes met bal en racket zijn punten te verdienen. Jouw persoonlijke score bepaald wie, in jouw categorie, de straattenniskampioen van deze dag zal zijn. Ook stelt Nintendo voor deze middag twee Nintendo 3DS spellen met scherm ter beschikking.

Er zal gespeeld gaan worden in drie deelnemersgroepen: Sportliefhebbers met een beperking (deelname is mogelijk tot 30 jaar) – deelnemers van 4-12 jaar (basisschoolleerlingen) en deelnemers van 12-16 jaar (leerlingen voortgezet onderwijs).

Voor de categorie 4-12 jaar zal ook worden bijgehouden op welke school zij zitten. Voor de deelnemende scholen is er een all-over scorelijst, die registreert welke school dit jaar de wisselbeker in ontvangst zal nemen.

De deelname aan dit straattennis evenement is gratis. Ga voor het aanmelden en meer informatie naar deze website. Of neem contact op met buurtsportcoach Frank de Kruijf via f.dekruijf@merwestein.nl.

 

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren