Meisje zwaargewond na aanrijding Galecop

Bij winkelcentrum Galecop op het Thorbeckepark is zaterdagochtend rond 10.45 uur een 11-jarig meisje uit Nieuwegein aangereden door een vrachtwagen. Ze raakte gewond aan haar heup en been.

Uit het eerste onderzoek bleek dat de bestuurder van de vrachtwagen, een 31-jarige inwoner van IJsselstein, na het lossen van zijn auto was weggereden in de richting van het Colijnpark. Hierbij zag hij de naderende fietsster, een 11-jarige meisje uit Nieuwegein, over het hoofd. Er volgde een aanrijding waarbij het slachtoffer op de weg viel en onder de auto terecht kwam.

Het meisje werd ter plaatse behandeld en daarna met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Specialisten van de Verkeerspolitie kwamen ter plaatse voor het onderzoek. De politie is nog wel op zoek naar getuigen van dit verkeersongeval. Indien u getuige bent geweest van de aanrijding, dan wordt u verzocht te bellen met ons reguliere nummer 0900-8844.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Adverteren