Katern

Meidendag succesvol in de bibliotheek

Afgelopen woensdag 17 oktober was er in de bibliotheek voor alle Nieuwegeinse meiden van 11-15 jaar een heuse meidendag georganiseerd. Van 14.00 – 17.00 uur konden vriendinnenclubjes, ‘best friends for ever’ zusjes en meiden die alleen komen zich helemaal uitleven met crea-workshops, Zumba, podium performances en meer. Special guest was Lieke van Kesteren. Lieke zat in het winnende team van de ‘Ultimate Dance Battle’.

Naast alle ontspannende en creatieve activiteiten stonden op de ‘Strictly for girls-middag’ ook wat meer serieuzere zaken op het programma. Samen met een groepje meiden kregen de aanwezigen alle info over eerste vriendjes, zoenen en meer. En tijdens een spirituele healing probeerden ze een antwoord te vinden op de vraag wat nou echt telt in het leven. De bibliotheek vertelde in de workshop ‘Hoe overleef ik mijn Facebook’ alles over hoe je je Facebook nog mooier en leuker kon maken. Maar ook het maken van hippe tashangers, accessoires voor je in je kamer, hartjes bedeltjes stonden op het programma. Onze fotograaf Arend Bloemink was aanwezig en maakte een fotoverslag. (Klik op het cameraatje voor de foto’s)

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Adverteren