Meedenken over Cultuur & Maatschappij

Wat vindt u mooi aan Nieuwegein? Wat vindt u belangrijk voor Nieuwegein? Waar hecht u waarde aan in Nieuwegein? Wat mist u in Nieuwegein? Waar ziet u mogelijkheden en functies voor cultuur in Nieuwegein? Waaraan kunt u zelf ook bijdragen als het om cultuur in Nieuwegein gaat?

Over deze vragen en meer wil de gemeente Nieuwegein graag in gesprek komen met betrokken Nieuwegeiners. Zij nodigt daarom iedereen uit om met hun een nieuwe visie op Cultuur & Maatschappij voor Nieuwegein vorm te geven. De gemeente houdt drie interactieve sessies onder begeleiding van Berenschot, waarin mensen uit vele disciplines elkaar inspireren, ideeën uitwisselen en tot nieuwe verbintenissen komen. Uw ideeën en plannen worden verwerkt in de nieuwe cultuurnota 2014-2020. De sessies worden gehouden op:

  • dinsdag 16/9 van 10.00 tot 12.30 uur (inclusief lunch)
  • woensdag 24/9 van 10.00 tot 12.30 uur (inclusief lunch)
  • dinsdag 30/9 van 10.00 tot 12.30 uur (inclusief lunch)

    Indien u mee wilt nadenken dan dient u zich vóór 8 augustus op te geven. Een definitieve uitnodiging voor een van de sessies met het programma volgt begin september. Aanmelden kan bij Cindy Bergman, beleidsadviseur Kunst en Cultuur in Nieuwegein: c.bergman@nieuwegein.nl.

  • Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

    Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk