Update: Man uit Nieuwegein (22) gewond na schietpartij in Schiedam

Bij een schietpartij op de Parkweg in de Schiedamse wijk Nieuwland is vrijdagavond rond 21.30 uur een 22-jarige man uit Nieuwegein gewond geraakt. Het slachtoffer was aanspreekbaar toen de hulpdiensten arriveerden. Onder andere de traumahelikopter en maar liefst drie ambulances werden ingezet. Hij is met onbekend letsel per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

De politie heeft nog geen aanhoudingen verricht en stelde ter plaatse direct een sporenonderzoek in. Over de aanleiding van het schietincident is nog niets bekend.

Vrijdagavond liet de politie weten dat het onderzoek ’in volle gang’ is. Voor zover bekend is er nog niemand opgepakt.

De Nieuwegeiner had in Schiedam een afspraak met twee mannen om telefoons te kopen. Opeens trok één van de twee mannen een vuurwapen en schoot op de koper. De mannen gingen er vandoor richting de Nolenslaan en lieten het slachtoffer gewond achter. Een getuige die het schot hoorde, belde de hulpdiensten. De man van 22 jaar uit Nieuwegein is buiten levensgevaar. De politie is een onderzoek gestart en roept getuigen op zich te melden.

Getuigen gezocht
Heeft u die avond iets gezien of gehoord wat kan leiden naar de twee mannen? Een van de twee was ongeveer 20 jaar oud, donkere huidskleur, droeg een zwart vest en witte gympen. De ander was tussen de 25 en 30 jaar en ook donker getint. Alle informatie is welkom via 0900-8844 of als u liever anoniem blijft via 0800-7000.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren