Maak kennis met De Zuiderkroon tijdens de Jaarmarkt of inloopochtend

Dinsdag 13 september 2016 tussen 09:30 en 11:00 uur zijn nieuwsgierige kinderen van harte welkom op Jenaplanschool De Zuiderkroon, aan de Graaf Dirklaan 2. Uiteraard mogen zij hun ouders meenemen voor een kijkje in de enige Jenaplanschool van Nieuwegein. Ook staat De Zuiderkroon met een kraam op de Jaarmarkt in Vreeswijk op zaterdag 10 september. Dé uitgelezen kans om eens met ouders en leerkrachten te praten.

Geen tijd voor de Jaarmarkt? Dan horen papa en mama tijdens de inloopochtend dat je met het Jenaplanonderwijssysteem goed leert plannen, samen werkt met klasgenootjes en nog veel meer. De kinderen mogen ondertussen écht meedoen in de klas. Spannend! Uiteraard ontbreekt een rondleiding door de school niet.

Op de Jaarmarkt en op diverse locaties in Nieuwegein liggen speciale kleurplaten van de Zuiderkroon. Lever je deze tekening in op dinsdag 13 september tijdens de inloopochtend, dan krijg je een klein cadeautje. Heb je de kleurplaat niet gevonden? Print de bijgaande tekening uit en neem hem ingekleurd mee.

TekeningInloopochtendG

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk