Maak je Paastak in Coronatijd

Nog een paar dagen en het is alweer Pasen! We hebben vandaag even van de lente mogen proeven en wat ons betreft mag ‘ie nu toch echt definitief doorbreken. Ook al moeten we nog even binnenblijven! En laten we ons daar ook aan houden! Hoe graag we die korte rokjesdag ook willen vieren. Maar dat kan thuis ook. En de kinderen? Ook die moeten we vermaken.

Een leuk bericht kregen wij van Nieuwegein Sociaal en Fokkesteeg Samen. Zij vragen om een Paastak maken. Doe jullie mee? Leuk om te doen en fijn om iemand te verrassen tijdens de Paasdagen.

Nieuwegein Sociaal en Fokkesteeg Samen vragen Nieuwegeinse kinderen en volwassenen een Paastak te maken. Een versierde tak voor ouderen of gewoon thuis voor je ouders, de burgemeester of voor iemand bij jou uit de buurt. Maar hou die 1,5 meter wel in acht. De drie mooiste takken krijgen een prijs.

Hoe doe je mee
Maak een mooie Paastak en maakt er een foto van. Stuur deze foto naar samen@fokkesteeg.nl met vermelding van je naam, leeftijd en adres. En ook wie de Paastak krijgt en waarom. De echt allermooiste komt ook op de voorpagina van www.pen.nl. Meedoen kan tot en met 13 april aanstaande.

Hulp voor het maken van een Paastak
Er zijn verschillende soorten takken die je als Paastakken kunt gebruiken. De meest gebruikte takken zijn wilgentakken. Maar je kunt er ook takken van de Krulhazelaar, Magnolia of Forsytia voor gebruiken. Laatstgenoemde bloeit met vrolijke gele bloemen. Al deze takken zijn rond Pasen bij de meeste bloemenzaken verkrijgbaar. Of gebruik een tak van een boom of struik uit jouw eigen tuin. Dat is nog beter.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren