Luid het jaar uit met Tim van der Sluijs!

Spitsvondig taalgebruik, vreemde kronkels, een hoge grapdichtheid en briljante tekstvonden. Tim van der Sluijs behoort tot een van de betere tekstschrijvers van Nederland. Op zondag 28 december om 20.15 uur becommentarieert hij het afgelopen jaar in Theater De Kom tijdens zijn ‘Oudejaarsconference 2003’

Tim van der Sluijs is één van de best bewaarde cabaretgeheimen van Nederland, maar niet voor bezoekers van Theater De Kom. Al jaren speelt hij hier op de planken en ook met zijn nieuwe voorstelling bent u wederom verzekerd van een spetterende avond. U kunt uw hart ophalen.

Voor zijn ‘Oudejaarsconference 2003’ heeft Tim een jaar lang de kranten gespeld, actualiteitenrubrieken bekeken, weekbladen verslonden, radio beluisterd, teletekst gezapt en internet gesurft. Met het tempo van een achtbaan vliegt u door het afgelopen jaar: de hoogte- en dieptepunten, het wereldnieuws, de actualiteiten, de hypes, de trends, de maatschappelijke ontwikkelingen en de Nederlandse politiek. Crisis rond Irak, crisis rond Mabel, crisis in de portemonnee. We moeten het allemaal doen met minder. De Aldi in plaats van Albert Hein. Een broodtrommeltje in plaats van een luxe lunch. Balkenende in plaats van Kok. Tim zorgt voor de broodnodige afleiding in deze ‘moeilijke tijden’. Hij slingert u van links naar rechts, zet de wereld op zijn kop en doet meer met minder! Kortom: het programma van het jaar. Cabaret voor de fijnproevers. De entree bedraagt € 14,00 / CJP € 10,00.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk