Signlandia naar Nieuwegein

Begin maart betrekt signleverancier Signlandia een ander pand. Het bedrijf verhuist van Houten naar Nieuwegein. Adressen voor e-mail, website en telefoonnummers blijven onveranderd.

Signlandia is gespecialiseerd in de productie van vele vormen van lichtbakken, logo’s, verlichte en onverlichte doosletters, bijvoorbeeld vervaardigd in aluminium, acrylaat en rvs. Deze teksten kunnen compleet worden geleverd met neon of ledverlichting. Signlandia levert als enige in de Benelux ook de SignLuxx LED letters.

Het aantal machines voor aluminium- en acrylaatbewerking is uitgebreid en tevens is een compleet nieuwe spuitcabine aangeschaft. Met als doel snellere levertijden en meer flexibiliteit voor klanten. Op het nieuwe adres aan de Overijsselhaven 11 in Nieuwegein, heeft Signlandia de beschikking over een grotere locatie met meer ruimte voor machines. Vanaf heden zullen dan ook nog meer disciplines in eigen beheer worden uitgevoerd.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren