Lucas Galecop houdt een reünie

Komend schooljaar bestaat de RK basisschool Lucas Galecop 25 jaar en dat zal worden gevierd! Zo vinden er gedurende drie dagen diverse activiteiten plaats in de school aan de Aert de Gelderhage in Nieuwegein. Het feest wordt vrijdagavond 20 september afgesloten met een reünie voor oud-leerkrachten en oud-leerlingen. Aanmelden is vanaf nu al mogelijk.

Gedurende de drie dagen zullen de leerlingen, die nu op de school zitten, kennismaken met de spectaculaire wereld van het circus en vindt er een heus ‘Lucas Got Talent’ plaats met muziek en dans van de leerlingen.

Voor de oud-leerlingen en oud-leerkrachten zal vrijdagavond 20 september de reünie plaatsvinden. Deze duurt van 19.00 uur tot 22.00 uur en vindt plaats in de school in Galecop. Lekker bijpraten en hebben over vroeger. Weet je nog! en Dat is lang geleden! Aanmelden voor de reünie kan hier.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren