Lijfstyleweek Nieuwegein vindt hoogtepunt op Anna van Rijn College

In de week van zaterdag 16 september tot en met zondag 24 september vindt de Lijfstyleweek in Nieuwegein plaats. Een week vol activiteiten op het gebied van ontspanning, cultuur, bewegen, eten en nog veel meer. Een unieke week waarin Nieuwegeinse organisaties allerlei activiteiten organiseren voor alle inwoners van Nieuwegein, van jong tot oud!

Op donderdagmiddag 21 september was het Anna NEXT VMBO aan de Harmonielaan centrum van activiteit. Buurtbewoners, de burgemeester en de wijkagent bezochten de afdeling ‘Zorg en Welzijn’ voor een door de leerlingen verzorgde high tea.

Deze high tea werd onder andere georganiseerd omdat omwonenden van de school eind verleden jaar, begin van dit jaar veel last hadden van de scholieren. Omwonenden werden getreiterd en geïntimideerd. Door tussenkomst van de politiek en de school is de situatie weer stabiel geworden. Een high tea was daarom op zijn plaats. Een kleine tiental buurtbewoners kwamen op de high tea af. ‘Blijven praten is altijd beter dan de hakken in het zand te zetten. We zijn blij dat de school en de politiek dit heeft opgepakt’ aldus één van de omwonenden.

‘Een geslaagde dag op een toplocatie in Nieuwegein!’ aldus directeur Elly Dumond van het Anna van Rijn College.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren