Peuterpret tijdens open dagen Margrietschool

De Prinses Margrietschool in Nieuwegein houdt in november op beide locaties een open dag. Op vrijdag 3 november zijn ouders die een (nieuwe) basisschool voor hun kind zoeken om 9.00 uur van harte welkom op locatie Zuid op de Aardbeigaarde 4-6. Een week later (10 november) is de open dag op locatie Noord aan de Heemraadsweide 1-3.

Voor peuters vanaf 2 ½ jaar is er Peuterpret! Zij kunnen tijdens de open dag gezellig komen knutselen en spelen over het thema “Herfst”. Opgave is noodzakelijk i.v.m. de voorbereiding en kan via de website van de school.

De ouders krijgen een rondleiding, na een korte introductie over de school door de directeur. Daarna vertellen kinderen over de extra’s van de school, o.a. de Kanjertraining, Engels vanaf groep 1, de leerlingenraad en hoe ze werken met notebooks. Een nieuwe ontwikkeling is IPC (International Primary Curriculum). Met IPC worden de zaak- en creatieve vakken zo boeiend, actief en zinvol mogelijk gemaakt voor de kinderen binnen uitdagende thema’s. Een eigentijdse manier van leren, gericht op vaardigheden die de leerlingen in de toekomst nodig hebben. De Margrietschool is de enige school in Nieuwegein die dit curriculum aanbiedt.

Informatie
Mensen die niet kunnen komen, maar wel kennis willen maken met de school, kunnen telefonisch of via de website informatie aanvragen of een afspraak maken of telefoon:030-6038005 (Zuid) / 030-6033050 (Noord).

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren