Lijfstyle week ‘Veerkracht en bloei’ in Nieuwegein

In de week van zaterdag 16 september tot en met zondag 24 september 2017 barst de Lijfstyleweek los! Tijdens de Lijfstyleweek staat Nieuwegein een week lang stil bij de lichamelijk én geestelijke gezondheid van haar inwoners. Een week lang allerlei activiteiten voor alle inwoners van Nieuwegein, van jong tot oud! Eind augustus verschijnt het programmaboekje bij iedereen in de brievenbus.

‘Veerkracht en Bloei’
De Lijfstyleweek staat in het teken van Veerkracht & Bloei. We hopen in deze week de inwoners van Nieuwegein wat mee te geven waardoor ze opbloeien, zich sterker en fitter gaan voelen. Maar ook steun en kracht vinden bij andere inwoners. Tijdens deze week kun je verschillende organisaties beter leren kennen die ze een helpende hand kunnen bieden. Wethouder Hans Adriani is blij met dit thema: ”Iedereen weet dat je door gezonde voeding, bewegen en ontspanning een langere levensverwachting hebt. Toch laten wij ons vaak in de waan van de dag leiden door wat er op ons afkomt. Het uurtje sporten schiet er al snel bij in. Zo ook de rust en de aandacht om even een gezonde maaltijd te maken en deze met je gezin te delen. Gezondheid draait niet alleen om gezond eten en bewegen, maar ook om goed in je vel zitten. Dat je wordt uitgedaagd door de dingen waar je blij van wordt en energie van krijgt. Ik hoop dat Nieuwegeiners elkaar in deze week kunnen inspireren en motiveren. Dat ze zich fitter, sterker en gelukkiger gaan voelen. Want gelukkige en gezonde mensen leven langer.

Win een Lijfstylepakket!
Vind je het leuk om te laten zien welke invulling jij kan geven aan het thema “veerkracht en bloei”? Doe dan mee aan de fotowedstrijd. Mail je foto voor 10 september naar lijfstyleweeknieuwegein@gmail.com. Een jury zal daarna 3 foto’s selecteren. Via Facebook kan er dan worden gestemd op deze foto’s.

Veerkracht is bij tegenslag de weg terug omhoog vinden. Bloei is doorgroeien en genieten van een prachtig leven in ons Nieuwegein. Hier passen heel veel onderwerpen bij. Wees creatief en geef een invulling aan dit thema. Wij zijn benieuwd naar jouw inzending.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren