Katern

Lekker stijldansen bij Dansschool De Rijk in Nieuwegein!

Ontsnap even aan de drukte van het dagelijkse leven en beleef samen een ontspannen avondje uit bij Dansschool De Rijk in Nieuwegein!

Het leven lijkt steeds drukker te worden en tijd samen is vaak schaars. Werk, kinderen, vrienden en kennissen eisen veel van je kostbare tijd op. Maar bij Dansschool De Rijk bieden we jullie de mogelijkheid om even te ontglippen aan deze hectiek door (opnieuw) te leren stijldansen.

Geniet samen minimaal één keer per week van een gezellige en ontspannen avond, weg van alle drukte. Dansschool De Rijk verzorgt vijf avonden per week stijldanslessen in Nieuwegein-Zuid. De vernieuwde zaal is voorzien van een grote dansvloer en optimaal airco systeem, en je kunt hier gratis parkeren.

Voor, tijdens of na de lessen nodigen we je uit om te genieten van de gezellige bar en het restaurant. Een drankje of hapje maakt jullie avondje helemaal compleet. Wil je kennismaken met stijldansen of de draad weer oppakken? De nieuwe beginnerscursus start op zondag 17 of woensdag 20 september.

Meld je aan voor één van de proeflessen en ervaar het plezier van stijldansen en onze eigentijdse manier van lesgeven die voor iedereen toegankelijk is.

Voor meer informatie over deze proeflessen en nieuwe cursussen, bezoek dan onze website op www.dansschoolderijk.nl ‘Wij kijken ernaar uit om jullie te verwelkomen op onze dansvloer!’

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk