Kookworkshop speciaal voor 25 tot en met 40-jarigen

Door corona is het even stil geweest maar op zaterdag 19 september start de Algemene Hulpdienst Nieuwegein (AHN) weer met de zaterdagactiviteit speciaal voor 25 tot en met 40-jarigen. ‘We gaan weer met elkaar aan de slag om een gezellige maaltijd te bereiden, er is tijd voor een praatje en/of een spelletje. Iedere keer mogen wij nieuwe gasten verwelkomen, waardoor er een open sfeer heerst en je van harte welkom bent’ aldus de organisatie.

De activiteit vindt plaats in Buurtplein Doorslag aan de Parelduiker in Nieuwegein. Om 10.30 uur gaan de deuren open en ben je van harte welkom en kun je kennismaken met de andere deelnemers. Onder het genot van koffie/thee geven onze kok-vrijwilligers uitleg over de te bereiden (warme) lunch onder het motto van ‘Creatief koken met een beperkt budget.’ De deelnemers gaan samen aan de slag met de voorbereidingen. Ook kan je vragen stellen en ideeën opdoen over gezond koken voor een lage prijs. Rond 12.30 uur wordt er gegeten en om uiterlijk 14.00 uur komt er een einde aan dit gezellige samenzijn.

Aanmelden vooraf verplicht bij begeleider@hulpdienstnieuwegein.nl of telefonisch op werkdagen tussen 10.00 uur en 12.30 uur via telefoonnummer: 030 60 67 409.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk