Kleine Prijs van Nieuwegein

Afgelopen vrijdagavond 31 oktober vond in jongerencentrum Time Out te Nieuwegein de eerste ronde plaats van de ‘Kleine Prijs van Nieuwegein’. Drie bands moesten het tegen elkaar opnemen: Antidols, Reflected en Bend Over. De aangekondigde deelname van Suspension Of Disbelieve is verschoven naar de laatste voorronde. Na zwaar jury-overleg kwam uiteindelijk ‘Reflected’ als winnaar uit de bus.

Deze 4 mans grunge/punk/poprockformatie bestaat inmiddels een klein jaartje en stond deze avond voor het eerst in de huidige bezetting op het podium. De band staat op 12 december in de finale en moet het daar opnemen tegen de winnaars van de voorronden op 14 en 28 november. De beste nummer 2 van alle drie de avonden gaat eveneens door naar de finale.

De uiteindelijke winnaar van de ‘Kleine Prijs van Nieuwegein’ wint – naast de bloemen, de champagne en eeuwige roem – de wisselbeker, een plaats op het jubilerende Geinbeatfestival (20 juni 2004 – tiende editie) en gaat door naar de provinciale competitie ‘Het geheim van Utrecht’.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk