Kledingbank maakt doorstart met nieuw bestuur

De Stichting Kledingbank Nieuwegein is per 25 april opgeheven. Het bestuur van de vorige kledingbank is er niet meer bij betrokken en heeft officieel afstand gedaan. Het vaste team vrijwilligers, wat er werkzaam was, heeft een doorstart gemaakt onder de naam Kledingbank 4 Nieuwegein. Deze vrijwilligers vonden het betreurenswaardig dat de kledingbank zou moeten sluiten en hebben met zijn allen de schouders eronder gezet om de cliënten uit Nieuwegein verder te kunnen blijven helpen.

Er zijn enkele veranderingen. Omdat het nu een bewonersinitiatief is, is de Kledingbank 4 Nieuwegein alleen beschikbaar voor cliënten uit Nieuwegein. Nog steeds is een doorverwijzing nodig van de schuldhulpverlening, Stichting W.I.L., vluchtelingenwerk, maatschappelijk werk, VITRAS, huisarts, Voedselbank en/of mensen met een U-pas.

De openingstijden zijn, maandag en dinsdagochtend van 9 tot 12 uur en woensdagavond van 19 tot 21 uur. De donderdag komt voortaan te vervallen. Ook kunt u tijdens deze openingstijden uw kleding doneren. Het adres is Koetsdrift 82. Het nieuwe telefoonnummer is: 06 – 19 50 29 48. Het nieuwe e-mail adres is: kledingbank4nieuwegein@gmail.com.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk