Complimenten voor het Nieuwegein-Award Gala!

Wat gebeurt er als een groep mensen een mooi en goed evenement in Nieuwegein wil organiseren. Dan doen ze dat gewoon! Het Nieuwegein Award Gala is daar een zeer goed voorbeeld van gebleken. In een kort tijdsbestek hebben betrokken Nieuwegeiners een evenement neergezet wat uniek is in zijn soort. Nieuwegein had met een dergelijk Award-gala een primeur. Alles goed georganiseerd, professioneel van opzet en een gezellige sfeer was duidelijk voelbaar tijdens deze avond.

Het CDA heeft dan ook zeer veel waardering voor allen die hier aan bij hebben gedragen en zich van hun beste kant hebben laten zien. We hopen dat er voldoende spirit is om voor het komend jaar weer een dergelijk gala te organiseren.

We feliciteren ook alle genomineerden en uiteindelijke winnaars voor een Award. Het moet wel heel bijzonder zijn om geselecteerd te worden, en verkozen te worden. Zichtbaar was dat bij raadscollega Martin Monrooij, die zich Politicus van het Jaar 2010 mag noemen. Nu is zijn bescheidenheid datgene wat hem siert, maar hierop mag hij met recht trots zijn!

In het bijzonder willen wij ook het Nieuwegeins Amateur Symphonieorkest (NAS) feliciteren. Een geweldige waardering werd er voor hen uitgesproken door middel van deze Award. Het CDA kent het NAS als een actieve muzikale vereniging met passievolle leden. Dirigent, en CDA-partijvoorzitter, Hans de Munnik mag trots zijn op zo’n orkest!

We zien uit naar een volgend Nieuwegein Award Gala en hopen dat de organisatie zich dan weer met veel enthousiasme en bevlogenheid wil inzetten. Dit soort initiatieven heeft Nieuwegein nodig en ook meer dan verdiend.

Met vriendelijke groet,

Roelof de Wild

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk