Kim Houtzager ontwerpt kleurplaat voor de allerkleinsten

Een kleurrijke omhelzing voor de allerkleinsten onder ons. Kim Houtzager, zij maakt wekelijks de Pen-i strip over haar belevenissen in het Nieuwegeinse op de Digitale Stad, heeft een kleurplaat ontworpen. Een kleurplaat die de kinderen aan iedereen kunnen sturen in deze Coronatijd. Bijvoorbeeld om opa en oma een hart onder de riem te steken of gewoon naar een vriendje of vriendinnetje die je even een tijdje niet ziet.

Verveling tegengaan
Natuurlijk geven de ouders nu zelf les aan de kinderen thuis. Dat gaat niet iedereen makkelijk af, maar we doen ons best. Bovendien zitten we met z’n allen onder één dak, binnen dezelfde muren. Verveling slaat snel toe en afleiding is een goede manier om even tot rust te komen in je eigen wereldje. Kleuren is een goede manier hiervoor.

Wekelijks zal Kim op de donderdag een nieuwe kleurplaat maken en die hier on-line zetten. Maak je er een foto van als je aan het kleuren bent? Wij zetten hem dan hier op De Digitale Stad Nieuwegein neer. Hier is de derde kleurplaat. Print hem uit en kleur hem in! Ook ouders mogen hem inkleuren hoor. Foto’s mogen naar: redactie@pen.nl.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren