Kids4Kids Speelgoedbeurs in de Lucasschool (Batau Noord)

Voorafgaand aan de komende dure decembermaand organiseert Kids4Kids een speelgoedbeurs van 2e hands (en soms zelfs nieuw) speelgoed voor alle leeftijden. Dus duik in de kasten, de garage of klim naar de zolder, zoek uw gebruikte speelgoed uit en biedt het na aanvraag van een verkoopnummer aan op zaterdag 4 november a.s. in de Lucasschool aan de Heemraadsweide 11. Voor meer informatie stuur een e-mail aan info@kids4kids.eu of plaats een bericht op de facebookpagina: Kids4Kids Kledingbeurs.

Natuurlijk is dit ook dé gelegenheid om voordelig ander speelgoed aan te schaffen. Kom dan tussen 09.00 uur en 12.00 uur naar de Lucasschool. Vanwege de altijd grote belangstelling worden er vanaf 08.45 uur volgnummers uitgegeven. De mensen die ieder jaar weer erg veel werk verzetten om deze beurs vrijwillig te organiseren vragen 10% van de koop- en verkoopprijs, welk geld ten goede zal komen aan de school.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren