Vermiste poes Layla is weer thuis

Op 21 april is poes Layla terug gevonden. Ze zat bij buren verderop in de tuin verstopt. De buurvrouw zag de flyer waarop Layla stond en berichtte de eigenaar. De eigenaar is erg opgelucht.

In de Zonnebloemstraat in de wijk Hoogzandveld wordt de poes Layla vermist. Layla is op 9 april ’s avonds door een openstaand raam ontsnapt. “Zij was aan het slapen toen ik het raam open deed voor een beetje frisse lucht. Na tien minuten merkte ik dat Layla weg was. Ik ben gelijk haar in de omgeving gaan zoeken maar helaas zonder resultaat. Ik dacht dat zij wel terug zal komen, maar dat ik tot nu toe niet gebeurd,” vertelt de eigenaar aan Amivedi Nieuwegein bezorgd.

Layla is zwart met een witte snoet. Ze heeft zwart om haar ogen, ze heeft een witte bef, witte laarsjes, rechts voor een wit voetje. Ze is klein en slank voor een 2 jarige kat. Ze draagt een zwarte vlooienband met hanger. “In het verleden kwam ze ook buiten maar iedere keer moest ze ergens opgehaald worden omdat ze niet uit zichzelf naar huis terug kwam. Daarom probeerde ik haar zoveel mogelijk binnen te laten. Layla is schuw rent weg als je bij haar in de buurt komt. Als je haar wilt benaderen moet je heel voorzichtig zijn en haar eerst aan je hand laten ruiken. Ik maak me veel zorgen om haar omdat Layla epilepsie heeft en zonder medicijnen kan ze aanvallen krijgen en raakt haar lichaam vermoeid,” aldus de eigenaar. Layla is gechipt en geregistreerd.

Hebt u poes Layla in de omgeving van Hoogzandveld gezien of hebt u meer informatie over deze kat? Laat het dan Amivedi Nieuwegein weten op telefoonnummer 088-0064674 of stuur een e-mail naar nieuwegein@amivedi.com. De eigenaar zal u erg dankbaar zijn.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk