Kids Art Club weer actief!

Kids Art Club is een initiatief van Willy Begeman, Corrie van Mourik en Monique Murray, die alle drie als hobby schilderen hebben. Zij hebben de Kids Art Club in 2017 opgericht vanuit het Kunstenaars Centrum Nieuwegein (KCN). Het KCN is recentelijk gestopt. De dames zijn inmiddels verder gegaan met de Kids Art Club. Zij vinden het heel mooi om kinderen de passie van het schilderen mee te geven.

Willy heeft al jarenlang ervaring als vrijwillig begeleider van verschillende creatieve activiteiten op basisscholen. Corrie en Monique helpen mee met deze activiteiten en daarom vinden het extra leuk om schilderen met kinderen in de Kids Art Club verder vorm kunnen geven.

De workshops zijn voor kinderen van 6 tot 12 jaar en worden gegeven in de Oranjezaal in Buurtplein Doorslag aam de Parelduiker 13 in de wijk De Doorslag op vrijdagmiddag van 14.00 uur tot 16.30 uur op 28 februari, 24 april en 1 mei.

Een afzonderlijke workshop kost € 12,50 euro per kind. De prijs is inclusief verf, schildersdoeken, penselen en een gezonde versnapering.

Benieuwd naar de Kids Art Club? Kids Art Club is ook actief tijdens activiteiten rond 75 jaar vrijheid van het 4 en 5 mei comité, het Lentefeest bij het Milieu Educatie Centrum in het Natuurkwartier, het kunstenaarsfestijn Rijnhuizen Buitengewoon in augustus en bij diverse zomer schoolvakantieweken. Voor meer informatie kunt u een mail sturen aan info@kidsartclub.nl.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren