Katern

Dubbel zilver op WK Jiu Jitsu <17 in Madrid

Tijdens het wereldkampioenschap Jiu Jitsu voor junioren onder de 17 hebben Milou van Rijn en Isa Roussey op de eerste dag zilver veroverd. In de finale van het onderdeel duo verloren Milou en Isa maar net van het Sloveense koppel Delac en Bes. De eindscore was: 93.5 om 92.5 punten. Milou en Isa trainen bij het Nieuwegeinse Combi Sport in Nieuwegein. Het WK word in het weekend van 18 en 19 maart gehouden in Madrid (SP).

Na het zilver voor Milou van Rijn en Isa Roussey heeft ook Denise Geerders de zilveren medaille veroverd tijdens dit zelfde WK. Zij versloeg achtereenvolgens Deborah Masy uit België en de Russin Viktoriia Shirshova. In de finale verloor ze nipt van Justyna Sitko uit Polen. Denise kwam uit in de categorie Fighting Women +70 kilo. Ook Denise traint bij Combi Sport in Nieuwegein.

Een knappe prestatie op de eerste dag van dit WK voor het team van de Nieuwegeinse bondscoach Barry van Bommel. Barry: ‘Ik verwacht zeker nog meer medailles gelet op de prestaties van de afgelopen maanden, maar morgen zullen we het zien.’

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk