Kick-off Talkshow: ‘Netwerk Klimaatbestendig Nieuwegein’

In Nieuwegein wordt gebouwd aan een netwerk van bewoners, ondernemers en andere organisaties die samen willen werken aan een groene en klimaatbestendige stad. Hiermee wordt samen gezorgd dat Nieuwegein in de toekomst extreme regenbuien, hittegolven en langdurige periodes van droogte aan kan. Maar het ‘Netwerk Klimaatbestendig Nieuwegein’ zal ook werken aan het verder verfraaien en vergroenen van Nieuwegein. Woensdag 3 december aanstaande zal het ‘Netwerk Klimaatbestendig Nieuwegein’ feestelijk worden gestart, vanwege Corona deze keer in de vorm van een online talkshow.

Dit is wat je te wachten staat

  • Een eerste overzicht met wat er allemaal in Nieuwegein gebeurt op het gebied van vergroenen en klimaatadaptatie
  • De lancering van online partnerpagina Klimaatbestendig Nieuwegein
  • Tijdens en na de kick-off krijgt u gelegenheid om vragen te stellen. Robbin Knuivers beantwoord uw online vragen tijdens of na de uitzending, of stelt ze zelfs live in de uitzending.
  • Talkshow presentator Irene Poortinga en tafelheer Laurens van Miltenburg gaan in gesprek met:

Enrico Moens (Sweco), Natasja Oosterloo (Club Rhijnhuizen) en wethouder Marieke Schouten over hoe klimaatbestendig Nieuwegein op dit moment is en de ontwikkelingen in City West en Rijnhuizen.

Brenda Horstra (Tuinbranche Nederland), een bewoner en initiatiefnemer uit Nieuwegein over wat je in en om het huis allemaal kan doen.

Aanmelden
Meld je aan voor de online talkshow via klimaatadaptatie@nieuwegein.nl. Een paar dagen voor het event ontvang je een link naar de onlineomgeving. De organisatie kijkt er naar uit om met jou te netwerken en te discussiëren over een klimaatbestendig Nieuwegein!

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren