KCN exposeert: ‘Kijk Nou!’

De leden van het Kunstenaars Centrum Nieuwegein (KCN) laten op hun jaarlijkse voorjaarsexpositie een onverwachte kant van zichzelf laten zien onder de titel ‘Kijk Nou!’. Deze expositie is te zien van 30 mei t/m 28 juni 2015 in de galerie van het KCN aan de Kerkstraat 38 in Jutphaas. Ook tijdens de Atelierroute van KunstGein op zaterdag 6 en zondag 7 juni is de galerie geopend. De galerie van het Kunstenaars Centrum Nieuwegein is in deze periode vrij toegankelijk op zater- en zondagen van 14.00 tot 17.00 uur.

De kunstenaars zullen voor deze tentoonstelling ‘Out of the Box’ treden in hun manier van werken: een onverwachte kant of een andere stijl van werken dan zij gewend zijn. Zo zal een kunstenaar die meestal impressionistisch werkt, in zijn schilderij uitgaan van de materie. Iemand die gewend is vanuit haar intuïtie te schilderen, heeft nu een vooropgezet plan en een andere laat deze keer voorstudies in inkt zien. De bezoeker zal op deze manier een andere blik krijgen op de manier van werken van de leden van het KCN.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren