Katern

Jolanda de Jongh tweede winnares Week van de Veiligheid

Vrijdagmiddag 16 november jl. heeft ook de winnares van de tweede Facebook quizvraag over veiligheid haar prijs in ontvangst genomen. Jolanda de Jongh gaf tijdens de Week van de Veiligheid van 8 tot en met 14 oktober op Facebook het juiste antwoord op de vraag “Welk gereedschap gebruikt de “gemiddelde” inbreker?”. Het juiste antwoord is een schroevendraaier en een tang.

Tijdens de Week van de Veiligheid wil de gemeente Nieuwegein veiligheid onder de aandacht brengen bij inwoners en ondernemers. De veiligheidskrant die alle inwoners via de huis-aan-huiskrant hebben ontvangen en de Facebookactie waren onderdeel hiervan. Deze jaarlijks terugkerende week is altijd in oktober als de dagen langer en donker worden. Met het invallen van de donkere dagen neemt de kans op criminaliteit, zoals overvallen en inbraken, toe. In de veiligheidskrant staan tips over veilig wonen, het beschermen van uw eigendommen en het herkennen van onveilige situaties.

Jolanda de Jongh neemt haar prijs in ontvangst

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren