Jacht op parfumrovers Cityplaza

De politie maakt jacht op drie parfumrovers in het winkelcentrum Cityplaza. De mannen stalen bij de Douglas voor bijna 10.000 euro aan dure luchtjes. Ze hadden daarvoor maar een paar minuten nodig.

De mannen maakten gebruik van een speciale tas. Op een gegeven moment werden ze betrapt door een medewerker van de Douglas. Toch wisten ze te ontkomen met in totaal 145 verpakkingen.

De roof vond plaats op een drukke zaterdagmiddag, op 1 februari. De daders zijn goed te zien op de bewakingsbeelden. De politie toonde het filmpje woensdag in Bureau Hengeveld, het opsporingsprogramma van RTV Utrecht. De daders, drie mannen van Oost Europese afkomst, waren duidelijk in beeld. (Kilk op het videoacameraatje hieronder voor de videobeelden). Hun signalement:

Verdachte 1: 50-55 jaar, 1.70-1.75 lang, normaal postuur, donkerblauwe jas met capuchon, grijs geruite pet en rood/witteplastic tas van ‘Bershka.’
Verdachte 2: 30-35 jaar, 1.80-185 lang, normaal postuur, ongeschoren gezicht, kort, grijzend haar en een zwarte jas.
Verdachte 3: ongeveer 30 jaar, 1.75-1.80 lang, gezet postuur, ongeschoren gezicht, kort donker haar en een bruine leren jas.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk