Jaarverslag 2008 en jaarplanning 2009 wijknetwerk Batau noord

Het Jaarverslag 2008 van het wijknetwerk Batau noord is afgerond en aan de leden en andere betrokkenen verzonden. In dit uitgewerkte verslag wordt duidelijk uiteengezet met welke onderwerpen het wijknetwerk zich het afgelopen jaar bezig heeft gehouden. De omvorming/verzelfstandiging van het wijknetwerk was één van de belangrijkste onderwerpen. Daarnaast kwamen zaken aan de orde als jongeren, leefregels Muntplein, hondenbeleid, groen-grijs-blauw, beleid Roma, het wijkbudget en de infrastructuur en bouwwerkzaamheden. Onder dit laatste punt vielen de sportzaal Batau, de Nieuwe Baten, De Evenaar, Rijnenburg en de verkeersoverlast op Heemraadsweide en Nedereindseweg.
Het Jaarverslag geeft een goed beeld van wat er het afgelopen jaar aangaande deze en andere zaken is bereikt. Een overzicht van de personen die het afgelopen jaar betrokken waren bij het wijknetwerk plus welke buurt, instantie of groep zij vertegenwoordigen is op de laatste pagina te vinden. In de Jaarplanner 2009 wordt uiteengezet wat er nog te doen staat en wat de plannen voor dit jaar zijn. Tevens vindt men er een duidelijk overzicht van de vergaderdata en van de werkgroepen waarin het wijknetwerk zichzelf onderverdeeld heeft. Wilt u deze documenten ontvangen?
Het Jaarverslag 2008 en de Jaarplanner 2009 van wijknetwerk Batau noord zijn openbaar en dus voor iedereen die daar belangstelling voor heeft te verkrijgen. Als u een mail stuurt naar de secretaris a.i. van het wijknetwerk Olga Hansen via olgahs@hotmail.com of belt naar telefoonnummer 030-60 46 240, krijgt u deze stukken per omgaande via mail of post toegestuurd.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk