Vermiste Main Coon kat Joey

Joey, de vermiste Main Coon kater wordt sinds 22 maart vermist aan de Mr. J.M.M. Hamersstraat in de wijk Zuilenstein in Nieuwegein. Een Main Coon is een langharige kat, maar hij is nu kaal geschoren omdat hij te veel klitten had. Hij is helemaal wit en hij heeft nog wel een volle pluimstaart wat vettig grijs overkomt.

“Joey gaat meestal eind van de middag naar buiten toe. Hij blijft de hele nacht weg en komt ’s morgens weer thuis om uit te rusten van zijn nachtelijke avonturen. Hij is wel eens vaker twee dagen van huis maar nu blijft hij wel erg lang weg”, aldus de eigenaresse.

Joey is gechipt en geregistreerd, wat u bij de dierenarts of asiel gratis uit kan laten lezen. Het kan zijn dat hij ergens opgesloten zit waar hij niet weg kan. Mocht u in de omgeving van Mr. J.M.M. Hamerstraat in Zuilenstein wonen, wilt u dan in uw schuurtje kijken of Joey daar misschien opgesloten zit? Als u Joey ziet, neem dan alstublieft contact op met Amivedi Nieuwegein, telefoonnummer overdag 088-0064674 of stuur een e-mail bericht naar nieuwegein@amivedi.com.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk