Inloopochtend Mauritsschool

Op de Mauritsschool aan de Kastanjestraat kunnen ouders/verzorgers met kinderen in de peuterleeftijd binnen lopen op vrijdag 30 januari. Voor deze kennismakingsochtend hoeft u zich niet aan te melden. Vanaf 08.45 uur is iedereen van harte welkom om kennis te maken met de school.

Tijdens een informatieve maar ook informele bijeenkomst hoort u over wat de school belangrijk vindt. Daarbij kunt u denken aan de methoden die op school gebruikt worden, de Vreedzame school, de jaargroepen, het ICT-onderwijs, de verbeterplannen enzovoort. U kunt een kijkje nemen in de groepen 1 tot en met 8 indien u daar belangstelling voor heeft. Wilt u uw kind meenemen? Geen probleem, zij mogen ook een kijkje nemen in onze groepen.

Heeft u naast dit kennismakingsbezoek nog behoefte aan een individueel gesprek, dan kunt u tijdens uw bezoek direct een afspraak maken. Deze inloopochtend is een mooi moment om u de gelegenheid te geven een indruk te krijgen van de Mauritsschool.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren