In mei vraagt de politie extra aandacht voor vermiste personen tijdens de jaarlijkse ‘Mis je mei?’-maand

Aandacht voor vermisten, hoelang ze ook weg zijn, blijft belangrijk! De politie vraagt daarom aandacht en hulp voor de zaak van de vermiste Riet Smit-De Vries. Op 20 mei 1982 rond 14.00 uur vertrok de toen 43-jarige Riet Smit-De Vries vanuit haar woning aan de Plutostraat 9 in Geleen, te voet naar station Lutterade. Tegen haar man en kinderen vertelde ze dat ze er even uit moest en voor een lang weekend naar haar zus Greet in Nieuwegein zou gaan. Daar is ze echter nooit aangekomen. Later bleek haar zus niets van haar komst te weten. Toen Riet op 24 mei 1982 nog steeds niet terug thuis in Geleen was, begon de familie zich zorgen te maken en werd er aangifte van vermissing gedaan, bij de politie in Geleen.

Tot op heden is er nooit meer iets van Riet, of de omstandigheden waaronder ze is verdwenen, vernomen. Riet Smit-De Vries is geboren op 28 maart 1939 te Soerabaja in Indonesië. Ze was ongeveer 1m67 meter lang en had een mager/tenger postuur. Ze had blond lang haar, dat ze opgestoken droeg. Verder had ze een lichte huid met sproeten. Riet woonde samen met haar man en 2 zoons. Haar dochter was al de deur uit. Riet werkte soms in de bediening en de keuken van een horecagelegenheid in het centrum van Geleen.

Weet u wat er met Riet Smit-De Vries gebeurd is of waar zij op 20 mei 1982 naar toe is vertrokken, meld je dan bij de politie. Informatie delen kan via telefoonnummer 09008844 (politie), 08006070 (Opsporingstiplijn), 08007000 (anoniem). U kunt ook een e-mail sturen naar vermiste-personen.limburg@politie.nl of een privébericht via Instagram.

Riet Smit-De Vries ten tijde van de vermissing in 1982

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk