Hondennamen van huisdieren uit Nieuwegein

Tegenwoordig hoor je de raarste hondennamen. Sommige zijn grappig, andere kunnen wat beschamend overkomen. Waar moet je op letten bij het kiezen van de juiste naam? En waarom heb ik een verzekering nodig?

Hondennaam: 3 tips
Hier volgen een drietal tips die je kunnen helpen bij het kiezen van de juiste naam voor je trouwe viervoeter.

  1. Kort en simpel
  2. Niet te verwarren met een commando
  3. Te roepen in het openbaar

Kort en simpel
Zoals vermeld moet de naam kort en simpel zijn. Dat betekent dat de naam uit maximaal twee lettergrepen mag bestaan. De naam moet niet alleen mooi zijn, maar natuurlijk ook praktisch. Vooral bij training is een korte naam gemakkelijker te roepen dan een langere.

Niet te verwarren met een commando
Wellicht overbodig, maar ook hier zien we interessante namen de kop opsteken. Een naam als Raf lijkt bijvoorbeeld te veel op “af” en wordt dus afgeraden. Ook opletten dat je naam niet lijkt op de naam van een van je huisdieren (of gezinsleden!)

Te roepen in het openbaar
Uiteraard moet je aan naam kiezen die niet, of niet lijkt, op een belediging jegens anderen. “Osama” is wellicht niet de beste naam om te kiezen, bijvoorbeeld. Gezond verstand en overleg met goede vrienden zijn de beste oplossing om te voorkomen dat je je later schaamt als je je vriendje moet roepen.

Een huisdierenverzekering is een perfecte manier om schade te voorkomen. Deze schade kan materieel zijn, maar ook emotioneel. Denk maar aan een kind dat bang is geworden voor honden, nadat ze een onaangename situatie met een hond heeft meegemaakt. Op dat soort momenten is het handig om er zeker van te zijn dat alles prima kan worden opgelost door een derde partij. Zij zullen namens jou de schade opnemen en jij kunt je concentreren op wat echt belangrijk is: plezier maken met je beste vriend.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren