Katern

Hockeyclub Nieuwegein verhuist komende maand naar Parkhout

Hockeyclub Nieuwegein (MHCN) verhuist zondag 7 juli aanstaande naar hun nieuwe thuisbasis op Sportpark Parkhout. Deze verhuizing markeert een belangrijke mijlpaal in de geschiedenis van de club en biedt kansen voor zowel de leden als de buurt. De eerste paal voor de nieuwe accommodatie werd geslagen op 17 mei 2023.

Er wordt momenteel nog volop gebouwd aan het nieuwe complex. Stukje bij beetje wordt de accommodatie van de hockeyclub beter zichtbaar. Nog enkele maanden en dan worden de eerste ballen geslagen op de gloednieuwe velden en kunnen er wedstrijden worden bekeken vanaf het nieuwe terras. Na ruim 30 jaar Sportpark Rijnhuizen, verhuizen de hockeyers richting Parkhout.

Modern en goed bereikbaar
De nieuwe locatie biedt moderne faciliteiten, waaronder een sfeervol clubhuis met comfortabele kleedkamers, een terras en glazen wanden die mooi uitzicht bieden over de nieuwe watervelden rondom. De club is goed bereikbaar, rolstoelvriendelijk en er is veel parkeergelegenheid. Om de hoek vind je andere sportclubs, een speeltuin en openbaar vervoer. Deze faciliteiten zullen niet alleen bijdragen aan de ontwikkeling en beleving van onze leden, maar ook een betere ervaring bieden voor supporters en bezoekers.

Feestelijk opening en clinics
Hockeyclub Nieuwegein nodigt al haar leden, supporters en inwoners van Nieuwegein uit om op 31 augustus de feestelijke opening bij te wonen. Op woensdag 11, 18 en 25 september organiseert de club hockeyclinics waar je van harte welkom bent om kennis te maken met hockey en de club.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk