Hielspoor sneller opgespoord met voetecho

MediPodo introduceert vanaf 1 juli a.s. echo-onderzoek voor voet- en enkelklachten in Nieuwegein. Echografie maakt problemen aan de voet of enkel beter zichtbaar en waardoor sneller met een gerichte behandeling kan worden gestart. Voorbeelden van aandoeningen die snel met echografie kunnen worden opgespoord zijn hielspoor (een klacht die mede door het lopen op platte schoenen zoals slippers verergerd wordt), voorvoetpijn, artrose en peesaandoeningen. Voor de patiënt is het bovendien prettig, dat MediPodo zowel klinisch onderzoek als echografie biedt. Kijk op www.angelvoet.nl onder het kopje MediPodo voor alle informatie over echografie.

Met echografie (Musculo Skeletal Ultrasound) brengt MediPodo voetklachten beter in beeld. Echografie is een zeer gericht, diagnostisch hulpmiddel bij het in beeld brengen en beoordelen van structuren, zoals botoppervlakken, gewrichten, zenuwen, spieren, pezen, kapsel en banden. In de regio Nieuwegein is MediPodo de enige podologiepraktijk waar men terecht kan voor een voetecho. Registerpodologie wordt vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering.

MediPodo in Nieuwegein, geregistreerd bij LOOP, is onderdeel van Angel Voetverzorging. MediPodo, gevestigd tegenover het Antonius Ziekenhuis in Nieuwegein aan de Koekoekslaan 2 B.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk