‘Heeft de burgemeester een Gouden Koets?’

Met regelmaat brengt burgemeester Frans Backhuijs van Nieuwegein een bezoek af aan basisscholen. Zo was hij woensdag 16 oktober jl. op bezoek op de Beatrixschool en De Toonladder in de wijk Zuilenstein. De burgemeester beantwoordde daar alle vragen van de leerlingen van groep 3, 4 en 5.

De meeste vragen gingen over wat een burgemeester allemaal moet doen én of dat leuk is. Maar één van de leerlingen vroeg ook of de burgemeester een Gouden Koets heeft.

Het bezoek was onderdeel van een langlopend project waarbij de kinderen leren wat er allemaal nodig is om er voor te zorgen dat alles in een dorp of stad goed functioneert. ‘De kinderen waren erg enthousiast over het bezoek van de burgemeester. Ook de burgemeestersketting, die hij op verzoek mee had genomen, maakte veel indruk’ aldus de gemeente Nieuwegein op haar Facebookpagina.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren