Groot deel van Nieuwegein krijgt WKO-installatie

Een groot gebied in het centrum van Nieuwegein krijgt een WKO-installatie. Het gaat daarbij om de nieuwe binnenstad van Nieuwegein (Stadskwartier). Hierdoor krijgt de binnenstad energie via een duurzame Warmte en Koude Opslag installatie.
Deze installatie zal worden geplaatst binnenin de kelder van het winkel- en wooncomplex van het Stadskwartier. In totaal zal de duurzame energie worden toegepast op 35.000m2 winkeloppervlak en in 198 nieuwe appartementen. Deze ontwikkeling behoort tot een duurzame samenwerking, die vrijdagmiddag is ontstaan. De partijen die daarbij samenwerken zijn Corio, Gemeente Nieuwegein, Stadskwartier CV en Vaanster. Het project is een onderdeel van de millenniumdoelstellingen, die de gemeente Nieuwegein op het vlak van duurzaamheid toendertijd heeft vastgesteld.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren