Brand in slaapkamer in woning aan de Carel Vosmaerhove

Zondagmiddag rond 15.30 uur heeft er een brand gewoed in de slaapkamer van een woning aan de Carel Vosmaerhove. De brandweer was snel ter plekke en kon voorkomen dat de brand niet verder uitbrak in de woning. Het is overigens niet de eerste keer dat hulpdiensten naar deze woning moesten. Eerder was met spoed een ambulance naar de woning gestuurd en stonden er veel politie auto’s bij de woning in de wijk Galecop.

De brand veroorzaakte veel roetschade in de slaapkamer én de bovenverdieping van de woning. Ambulance personeel hebben de bewoners gecontroleerd die rook hadden ingeademd door de brand. Zij hoefden niet mee naar het ziekenhuis.

Vanwege het mooie weer trok het voorval veel aandacht bij de buurtbewoners. Nadat de woning was gelucht vertrokken de hulpdiensten weer. Hoe de brand heeft kunnen ontstaan is onbekend.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren