Gluren bij de Buren zoekt weer woonkamers

De werving naar woonkamers en artiesten voor de zesde editie van het woonkamerfestival Gluren bij de Buren in Nieuwegein verloopt voortvarend. De organisatie staat weer te springen om het succes van vorig jaar niet alleen te evenaren, maar zelfs te overtreffen. Het zit op de goede weg, er zijn voor deze vroege fase al een record aantal aanmeldingen ontvangen van enthousiaste artiesten en mooie woonkamers. Aanmelden voor Gluren bij de Buren kan tot 20 januari. Voor meer informatie en het aanmeldformulier ga naar de website van de organisatie.

Gluren bij de Buren gaat Nieuwegein op 21 februari voor de zesde keer op rij voor één dag cultureel op zijn kop zetten. Tijdens het woonkamerfestival is het voor het publiek mogelijk om in verschillende woonkamers verspreid door de hele stad te gluren naar het beste wat Nieuwegein aan lokaal talent te bieden heeft.

In elke deelnemende woonkamer speelt de desbetreffende artiest driemaal een optreden van elk 30 minuten waarbij het publiek bijna op de artiest zit. Het vloerkleed dient immers als podium en het bankstel als tribune. Dat dit concept elke keer weer een uiterst succes blijkt, bewijst zich maar weer door het al jarenlange grote succes in Amersfoort en een aankomende editie in Utrecht met een record aantal deelnemende huiskamers en artiesten.

Tijdens de vorige editie in Nieuwegein hebben ruim 2500 bezoekers kunnen genieten van zeker 38 optredens. Om dat dit jaar te overtreffen is de organisatie nog hard op zoek naar deelnemende woonkamers en artiesten uit alle wijken van Nieuwegein.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk