Wervingsdag Penitentiaire Inrichting Nieuwegein

De Penitentiaire Inrichting (PI) Nieuwegein zoekt nieuwe medewerkers. Daarom organiseert de PI op 2 november 2019 wederom een wervingsdag, speciaal voor mensen die belangstelling hebben om in de PI te komen werken. Er zijn vacatures beschikbaar voor inrichtingswerkers, zorg en behandel inrichtingswerkers, complexbeveiligers en arbeidsmedewerkers. De dag biedt volop mogelijkheden om de PI Nieuwegein van binnen te bekijken, met medewerkers in gesprek te gaan over de beschikbare functies en te ervaren hoe het is om in een gesloten omgeving te werken.

“Ik zie de PI Nieuwegein als het Huis van Re-integratie en Herstel, dé plek waar de gedetineerde de kans krijgt actief aan een goede terugkeer in de maatschappij te werken”, aldus Theo Venrooij, vestigingsdirecteur van de PI Nieuwegein. “De inrichting zit midden in een grote veranderslag en we zoeken enthousiaste en betrokken collega’s om ons team te komen versterken.”

Aanmelden
Belangstellenden kunnen zich tot en met 31 oktober 2019 aanmelden via deze website. Op deze website is meer informatie over de wervingsdag, de vacatures en de aanmeldprocedure te vinden.

De PI Nieuwegein
De PI Nieuwegein voert straffen en vrijheidsbenemende maatregelen uit die door de rechter zijn opgelegd. De PI is verantwoordelijk voor de dagelijkse verzorging van justitiabelen en zet zich in om hen voor te bereiden op een goede terugkeer in de maatschappij. De PI biedt plaats aan vier regimes: Huis van Bewaring, Gevangenis, Extra Zorg Voorzieningen (EZV) en Inrichting Stelselmatige Daders (ISD). In de PI Nieuwegein zitten alleen volwassen mannen in detentie.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren