Gewijzigde inzameldagen rondom Hemelvaart en Pinksteren

Op Hemelvaartsdag (21 mei) en Tweede Pinksterdag (1 juni) is Reinigingsbedrijf Midden Nederland (RMN) gesloten en vindt er geen inzameling van huishoudelijk afval plaats. Ook de recyclingstations zijn tijdens deze feestdagen gesloten. De inhaaldagen kunt u terugvinden in de gratis RMN-app of via de website.

Hemelvaartsdag
Op Hemelvaartsdag (21 mei) zijn de recyclingstations dicht en leegt RMN geen containers. De container(s) die RMN normaal gesproken op deze donderdag leegt, staan nu op een andere dag ingepland. Deze inhaaldag kan zowel voor als na Hemelvaartsdag zijn en is te vinden in de RMN app. De container moet op de inhaaldag vóór 07.30 uur aan de weg staan.

Tweede Pinksterdag
Op Tweede Pinksterdag (1 juni) zijn de recyclingstations dicht en leegt RMN geen containers. De container(s) die RMN normaal gesproken op deze maandag leegt, staan nu op een andere dag ingepland. Deze inhaal- dag kan zowel voor als na tweede pinkster- dag zijn en is te vinden in de RMN app en op de website van RMN. De container moet op de inhaaldag vóór 07.30 uur aan de weg staan.

Wegens de maatregelen met betrekking tot het Coronavirus zijn alle (inzamel)activiteiten onder voorbehoud van wijzigingen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren