Gewelddadige roof in park Kokke Bogaard

In de wijk Zuilenstein is dinsdagavond een jongen in elkaar geslagen en beroofd van zijn telefoon en jas. Door de klappen en schoppen liep hij letsel op aan zijn hoofd en buik. De Nieuwegeiner moest naar het ziekenhuis.

Het 18-jarige slachtoffer zat rond 22.45 uur op een bankje in park Kokke Bogaard bij de kinderboerderij aan de Nedereindseweg toen hij plotseling van achteren werd vastgepakt door twee mannen die hun gezicht hadden bedekt. Ze eisten zijn spullen en zijn jas op. Toen de Nieuwegeiner er niet op inging, kreeg hij klappen en schoppen en moest hij zijn verzet staken.

De donker geklede daders zijn mogelijk gevlucht op een scooter richting de Nedereindse Plas. Van de twee mannen ontbreekt verder ieder spoor.

De politie komt graag in contact met getuigen van het incident of met mensen die op andere wijze over informatie beschikken. Er kan worden gebeld met 0900-8844 of met Meld Misdaad Anoniem, telefoon 0800-7000.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren